sadnice ukrasno voce

Voćne sadnice ukrasnog voća

Ukrasno voce dren

Sadnice kalemljenog drena

Kalemljeni dren izuzetno krupan dren veličina ploda i preko 3cm Sadi se na 2 m sadnica od sadnice formira drvo visine do 3 m rađa i do 15 kg po stablu izuzetno prijatne arome i ukusa pogodan za džemove slatka i sokove kao i svežu upotrebu koštica vrlo mala gotovo neprimetna izuzetno otporan na sve bolesti lako se gaji.

Sadnice smokve Petrovaca

Sadnice smokve Petrovaca

Smokva Petrovača počinje da zri u Petrovom danu polovinom leta rađa tokom celog leta male i slatke plodove odlične za slatko i džemove kao i svež upotrebu i sušenje, otporna na mrazeve lako se gaji bez ikakvih hemije adaptirana je na našu klimu.

Sadnice smokve

Sadnice plave smokve

Plava smokva krupna sorta smok adaptirana našu klimu lako se gaji dobra za svežu potrebu zbog krupnoću ploda koji zna da bude veći i od 5 cm ne zahteva posebno neku neku

Kivi ukrasno voce

Sadnice Kivija

Japanska jabuka Kaki

Sadnice japanske jabuke Kaki

Tipo izuzetno kvalitetna sorta kaki jabuke lako se gaji bez ikakve hemije plod i preko 200 g težine. Kaki jabuke vanila aromatična sorta japanske kaki jabuke tamno narandžaste boje meso braonkaste boje, aroma vanile primetna pri jedenju iste, lako se gaji bez ikakve hemije otporna na naše temperature.

Sadnice Aronije

Sadnice Ribizle

Sadnice zove

Sadnice zove

Ukrasno voce crna ribizla

Sadnice crne ribizle

Sadnice Japanske kruške

Sadnice Japanske kruške

Japanska kruška izuzetno atraktivna zimska sorta kruške sočna i romantično lako se gaji specifičan plod okruglog oblika čuva se do kraja zime bez problema ne zahteva nikakvu hemiju.

Sadnice pitomoh kestena

Sadnice Pitomog kestena

Služi za pečenje I jelo, lako se gai bez hemije.

Sadnice belog duda

Sadnice belog duda

Sadnice crnog duda

Sadnice crnog duda

Sadnice oskoruse

Sadnice Oskoruše

Scroll