sadnice dunje musmule

Voćne sadnice dunja i mušmula

Sadnica mušmule Royal

Sadnice mušmule sorte Royale

Sorta mušmule Royale krupna mušmula bere se posle prvih mrazeva može da se čuva do proleća lako se gaji.

Sadnice domace musmule

Sadnice domaće mušmule

Domaća mušmula srednje grupno će izuzetno ukusa zri sredinom novembra najbolje za upotrebu kada ubili posle prvih mrazeva jako otporna na bolest igraj se bez ikakve hemije na okućnica ma stara i domaća sorta.

Sadnica dunje Hemus

Sadnice dunje sorte Hemus

Sadnice dunje sorte Hemus. Hemus je Bugarska sorta dunje stvorena u institutu za voćarstvo u Plovdivu krupna jako romantična odlična za preradu rakije i kompote kao i za svežu upotrebu zbog mekog mesa da je odličan radman zbog malog semena izuzetno je otporna na bolest erviniju što je njena glavna karakteristika.

Sadnica dunje Trijumf

Sadnice dunje sorte Trijumf

Sorta dunje Trijumf je Bugarska sorta dunje stvorena u institutu u Plovdivu krupna i aromatične sorte dunje odlična za rakije kompote i slatka koristi se kao sorta oprašivač za sortu hemus u razmeri 1:10

Sadnica Leskovačke dunje

Sadnice dunje sorte Leskovačka dunja

Leskovačka Dunja najpopularnija domaća sorta dunje plod srednje krupan izuzetno romantičan i kiselkasto izuzetno pogodna za rakije, kompote i slatka. Slabije otporna na erviniju.

Sadnice dunje sorte Vranjska dunja - Dunjac

Vranjska Dunja ili dunjac izuzetno krupna slatkasto kiselkasto ukusa koristi se kao oprašivač za leskovačku u razmeri jedan prema 10.

Sadnica dunje Šampion

Sadnice dunje sorte Šampion

Sorta dunje Šampion. Dunja srednje krupnoća koristi se za prerade u rakije slatka i kompote.

Sadnica dunje Robusta dunja

Sadnice dunje sorte Robusta

Sorta dunje Robusta novostvorena Nemačka sorta dunje stopostotno otporna na bolest erviniju krupnog ploda aromatičnog ukusa.

Scroll