Voćne sadnice - Kruševac

Sadnice bobičastog voća

Sadnice kupine Čačanska bestrna

Sadnice kupine Čačanska bestrna

Čačanska bestrna sorta kupine bez trnja lako se gaji, jako je krupna, slatkasto kiselkastog ukusa, bere se tokom juna, jula i avgusta pogodna za amatere i profesionalne voćare.

Sadnice kupine Loh Nes (Loch Ness)

Sadnice kupine Loh Nes (Loch Ness)

Kupina sorte Loh Nes (Loch Ness) izuzetno slatka i kvalitetna sorta kupine lako se gaji pogodna iza matere i za profesionalne voćare plod izuzetnom krupan dužine i preko 4 cm lepa za sokove.

Sadnice kupine Tripl Kraun (Triple Crown)

Sadnice kupine Tripl Kraun (Triple Crown)

Tripl Kraun (Triple Crown) nova sorta kupine iz velike Britanije slatkasto kiselkasto ukusa bez trnja lako se gaji pogodna za svežu upotrebu kao i za džemove i sokove Sadi se na razdaljinu od 80 cm nije potrebno zalivanje.

Sadnice maline Vilamet

Sadnice maline Vilamet (Wilamet)

Vilamet (Wilamet) malina stara i poznata sorta najkvalitetnija sorta malina za preradu u sokove džemove i drugo guys u našoj zemlji više od 50 godina sa di se na razdaljina od 50 cm jedna od druge potrebno zalivanje i nega dobro rađa tokom celog leta

Sadnice maline Miker

Sadnice maline Miker

Miker malina izuzetno dobra industrijska sorta maline, sadi se na razdaljini 50 cm jedna od druge, otporna na transport i čuvanje, može da se drži u zamrzivaču.

Sadnice maline Polana

Sadnice maline Polana

Malina sorte Polana izuzetno popularna nova sorta maline, ne zahteva žicu stubove i kolje, reže se svake godine do zemlje ili se kosi na porođaj poraste novih žbun koji rađa tokom celog leta sve do kasno jeseni, dobro rađa i obilno rađa plod crveni aromatičan kiselkast izuzetno dobar za sokove i ostale prerađevine. Polana nova sorta maline ne zahteva stubove žicu i kolje, kosi se ili se reže do zemlje u proleće i novi žbun koji izraste tokom celog leta je izuzetnog kvalitetna sorta maline preporučuje se za hobi voćare

Scroll